KWMN Forum Αρχική σελίδα KWMN Forum
Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Καρδίτσας
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 Συχνές Ερωτήσειςwww.kwmn.gr   ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Αρχειοθετημένη Σελίδα
Το forum του KWMN δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2004 για να καλύψει τις ανάγκες επικοινωνίας των μελών του δικτύου αλλά και για να προσφέρει ένα κανάλι επικοινωνίας στα νέα μέλη που θέλανε να συνδεθούνε στο δίκτυο. Λειτουργούσε παράλληλα με τον IRC server (irc.kwmn.gr) και ήταν προσβάσιμο και ασύρματα σε server που υπήρχε στον κόμβο Beast.

Η αρχειοθέτησή του έγινε τον Μάιο του 2020, καθώς η έκδοση του λογισμικού είχε πολλά κενά ασφαλείας και δεν υπήρχε λόγος να γίνει αναβάθμιση καθώς το forum ήταν ανενεργό εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτό έχει σαν συνέπεια ορισμένες από τις λειτουργίες του forum να απενεργοποιηθούν (ενδεικτικά: εγγραφή χρήστη, σύνδεση χρήστη, αναζήτηση κ.ο.κ) και να εμφανίζουν το μήνυμα που διαβάζετε αυτή τη στιγμή.

Δεν έγινε καμία βελτίωση σε θέματα εμφάνισης και συμβατότητας με "νέες" συσκευές (responsive? I don't know this word...) καθώς οι high tech συσκευές μας... από το 2004, με το υπερσύγρονο λογισμικό τους (WΜ 2003), εξακολουθούν να εμφανίζουν την σελίδα σωστά και απλά έγινε προσπάθεια να μην αλλάξει η υπάρχουσα δομή των συνδέσμων.

-=The=-
KWMN Team

(c) 2004 - 2024










Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
αρχειοθετημένο αντίγραφο του forum 05/2020 - web hosting is kindly provided by quadBIT IT Solutions